Basiscursus 2021

Start: 13/02/2021 - 10:00 - Einde: 20/02/2021 - 17:00


Locatie en adres: Massembre (België) - Massembre 84, 5543 Heer-sur-Meuse (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: Instructeurs BC 2021 || Leuven


*UPDATE 13/01/2021

DE CURSUS TIJDENS DE KROKUSVAKANTIE WORDT GEANNULEERD ! 

De cursus wordt verplaatst naar de paasvakantie. Periode en locatie nog te bepalen.


Basiscursus Kazou Regio Leuven, wat is dat?

Ben je met Kazou mee geweest op vakantie? Of wil je meer te weten komen over het monitor zijn in onze organisatie?

Dan hebben wij speciaal voor jou de geattesteerde basiscursus tot animator! Deze gaat door tijdens de krokusvakantie 2021*. Voor een week cursus* en plezier zakken we samen af naar Massembre*


'We', dat zijn 90 cursisten* en een groep waanzinnig enthousiaste instructeurs. Ze geven je de kriebels, je wordt enthousiasteling en leert buiten je creatieve grenzen kleuren! Op een creatieve en speelse manier krijg je de nodige bagage mee om in de zomer voor het eerst moni te zijn op één van onze vakanties. 


Onze basiscursus 2021 staat open voor iedereen van geboortejaar 2005 of vroeger


Daarnaast vragen we je om aanwezig te zijn op onze onthaaldag op zaterdag 23 januari 2021**. Dit is een eerste kennismakingsmoment met mede-cursisten en instructeurs: een fijne, actieve dag, maar waar vooral ook nuttige info meegeven wordt.


PAS OP: wegens de Coronamaatregelen kan het zijn dat de vorm van de cursus in 2021 een beetje anders is dan hierboven beschreven. Daarnaast kijken we ook op welke locatie/locaties we onze cursus best laten doorgaan.  We zijn volop bezig met het bekijken van de mogelijkheden! Houd zeker deze pagina in de gaten voor meer updates, ingeschreven kandidaten houden we steeds op de hoogte. Alvast bedankt voor je begrip!


** De onthaaldag is voorlopig onder voorbehoud. Aan de hand van de Coronamaatregelen bekijken we of deze dag mag doorgaan en in welke vorm. We brengen je sowieso op de hoogte over de ontwikkelingen, maar zet deze datum alvast in je agenda!


Attest 'animator in het jeugdwerk'


We organiseren met Kazou een geattesteerde cursus, erkend door de Vlaamse overheid. Het traject naar het attest 'animator in het jeugdwerk' bestaat uit 3 stappen:

  • STAP 1: Je volgt de basiscursus bij Kazou binnen het verbond van de regio waar jij woont. Belangrijk is dat je de volledige periode aanwezig kan zijn op cursus. Vervroegd vertrek en latere aankomst is niet mogelijk. 
  • STAP 2: Je doet je stage op één van de Kazou-vakanties en wordt hierbij begeleid van de voorbereiding tot op het einde van deze stage. Deze stageplaats krijg je op de cursus al toegewezen.
  • STAP 3: Na je stage kijken we of je je stage met succes hebt afgerond.

Nadat je deze 3 stappen succesvol hebt doorlopen mag jij je officieel 'Animator in het Jeugdwerk' noemen!


Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag verder.

Contactgegevens:


Naam: Kazou Vlaams-Brabant (Verbond Leuven)

E-mail: vrijwilligers.leuven@kazou.be

Telefoon: 02 240 85 09

Vervoersinfo:


Er wordt een bus ingelegd vanuit Kessel-Lo. Zowel heen als terug.*

* Wegens de Coronamaatregelen kan dit nog veranderen. We zijn alle mogelijkheden aan het bekijken en proberen zo snel mogelijk duidelijkheid te scheppen hierover.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 12/12/2020 en is dus niet meer mogelijk.